Udgivet i Skriv en kommentar

WinRAR 6.21 endelig version frigivet! Få mere at vide om de store forbedringer!

RARLAB.com og win.rar GmbH præsenterer den endelige version af WinRAR 6.21. Med denne udgivelse fortsættes den konstante forbedring af det velkendte komprimerings- og arkivstyringssoftware.

Højdepunkterne i den nye version er:

Brugervenlighedsforbedringer, som giver brugerne mulighed for at udføre operationer i WinRAR nemmere end før. Som et eksempel gendannes både fil- og mappeændringstidsstempler, når TAR- og TAR-baserede arkiver som tar.gz og tar.bz2 udpakkes. Tidligere blev der kun sat tidsstempler for filændringer for disse arkivformater. Der er også tilføjet dekomprimering af .tar.zst-arkiver med en ordbog på mere end 128 MB. I den tidligere version, WinRAR 6.20, var en sådan ordbog tilladt for .zst, men ikke for .tar.zst.

For at forbedre anvendeligheden af kommandolinjetilstand kan switchene -ed og -e+d bruges til ZIP-arkiver nu. Før kunne de kun bruges til RAR-arkiver.

Et par fejl, der blev fundet i WinRAR 6.20, er blevet rettet. For eksempel vil den anden linje i fejlmeddelelsen i nogle tilfælde vise en forkert detaljeret årsag til, at en fil ikke kunne åbnes. Dette er blevet rettet, og den korrekte detaljerede fejlmeddelelse vises nu i sådanne tilfælde.

Hvis du er interesseret i at finde ud af om alle forbedringer og fejlrettelser, så besøg hjemmeside Hvad er nyt (på engelsk)

Du kan downloade den seneste version her: https://www.berggreen.eu/winrar-and-rar-archiver-downloads/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *