Udgivet i 1 kommentar

WinRAR: POTENTIEL sikkerhedsbrist ADVARSEL & Drop af ACE arkivformat

Hvis du ikke allerede har opdateret til WinRAR version 5.70 bør du læse nedenstående:

WinRAR har altid været kendt for sin brede support af alle populære komprimeringsformater. En nylig rapport fra Check Point Software afslørede en potentiel sikkerhedsproblem i UNACEV2.DLL-biblioteket, som blev brugt i tidligere versioner af WinRAR til at dekomprimere ACE-arkiver. Der har ikke været nogen rapporterede angreb hidtil, men for at give WinRAR-brugere en stabil og ren version, er den endelige version af WinRAR 5.70 blevet frigivet. Da UNACEV2.DLL ikke var opdateret siden 2005, og adgangen til dens kildekode ikke er tilgængelig, blev beslutningen truffet for at droppe ACE-arkivstøtte, der starter med WinRAR 5.70. Nu, efter lanceringen af ​​den endelige og stabile version af WinRAR 5.70, anbefales det at opgradere øjeblikkeligt til den nye 5.70-version.

Version 5.70 kan downloades her

For brugere, der ikke er interesseret i en opgradering, eller som ikke finder en lokal version af WinRAR 5.70, er win.rar GmbHs råd at slette UNACEV2.DLL-filen fra deres nuværende WinRAR-version for at kunne beskyttes pålideligt igen. Alle brugere af WinRAR 5.10 eller en nyere version kan finde UNACEV2.DLL-filen i WinRAR-programmappen. WinRAR-brugere af versioner, der er ældre end 5,10, kan finde UNACEV2.DLL-filen i undermappen Formater i WinRAR-programmet.

1 tanke om “WinRAR: POTENTIEL sikkerhedsbrist ADVARSEL & Drop af ACE arkivformat

  1. […] version 5.70 – som kan downloades her – supporterer ikke længere ACE-filer, hvorved risikoen er fjernet, hvis man opdaterer til […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *